Predobjednávky na príbehovú deku Malý Princ cez HITHIT

Rozprávkový svet AbrFabr chceme rozširiť o nový čarovný príbeh a zaradiť do ponuky ďalšie svetovo známe dielo od Antoine de Saint-Exupéryho „Malý princ“. Získajte odmeny cez projekt HITHIT a budete súčasťou tvorby príbehu Malého princa.

Na oživenie Malého princa potrebujeme práve vás, aby sme mohli zapojiť do projektu tých najlepších umelcov, tvorcov a aby sme rozšírili jazykové mutácie všetkých rozprávok. Rovnako chceme túto novú rozprávku rozšíriť o digitálny obsah a nielen na novej hrejivej, flísovej deke, ale aj na ostatných našich výrobkoch. 

malyprincskica_02

 

Poznáte Malého princa? 

Malý princ bol vydaný v roku 1943 a je to najznámejšie literárne, rozpávkové dielo v histórii svetovej literatúry. Antoine de Saint-Exupéry bol francúzsky spisovateľ a dokonca aj pilot.

Kniha rozpráva príbeh pilota, samotného autora, ktorý stroskotá na Sahare a tam sa stretáva s Malým princom, ktorý prišiel z ďalekej planétky. V príbehu stretnete malého chlapca z iného sveta, ktorý sa dozvedá dôležité životné múdrosti a hodnoty. Malý princ putuje z planéty na planétu a stretáva rôzne zvláštne postavy, ktoré zrkadlia rôzne aspekty ľudskej povahy a spoločnosti. Príbeh odkrýva hlboké myšlienky o dospelosti, láske, priateľstve, osamelosti a hodnotách života. Je to univerzálny príbeh, ktorý oslovuje ľudí všetkých vekových kategórií svojou jedinečnou poetickosťou a múdrosťou.

Kniha Malý princ bola preložená do viac ako 180 jazykov a dialektov. Predalo sa celosvetovo viac ako 80 miliónov kópií. Patrí medzi 50 najpredávanejších kníh. Malý princ je často knihou pre začiatočníkov pri štúdiu francúzskeho jazyka.

hithitbaner blog


Čo je to HITHIT a
 prečo práve odmeny cez túto platformu?

HitHit prepája kreatívnych ľudí s tými, ktorí ich chcú podporiť. Plní sny umelcom, kreatívcom, dizajnérom, vývojárom, géniom. Plní ich aj vám. Je to nová, inšpiratívna forma prepojenia obchodníkov s klientmi. Obe strany nadviažu jedinečnú spoluprácu. 

HitHit je priestor pre financovanie nových myšlienok, kreatívnych zámerov, vydávanie hudobných albumov, nakrúcanie filmov, výrobu inovačných alebo dizajnových produktov, vývoj softvérov, mobilných aplikácií a podobne. 

 

Ako sa zapojiť a získať odmeny?

Do nášho sveta ďalších príbehov hľadáme vás  - rozprávkových hrdinov, novodobých Jankov Hraškov, ktorí aj keď sú malí, dokážu veľké veci. Prípadne, ak sa nájde nejaká milá Zlatá rybka, ktorá nám splní čo i len jedno malé želanie, odmena ju určite neminie. Tak sa teda vydajte s nami na túto dlhú vandrovku, aby si každé dieťa našlo ten svoj rozprávkový príbeh.

images 

Neváhajte, vyberte si svoju odmenu a zapojte sa cez HITHIT s nami.


Vďaka odmenám nám pomôžete:

  • Oživiť novú príbehovú deku Malého princa aj v aplikácii
  • vďaka vám vznikne nový princov 3D svet
  • vzniknú nové zvuky a rozhýbeme postavičky alebo predmety
  • pribudnú nové herecké hlasy
  • nové slovíčka v cudzom jazyku
  • a rozšírime všetky naše deky o nový magický digitálny obsah a zároveň o nové jazykové mutácie (Nemčina, Španielčina, Francúzština)


    abrfabr hithit obrazky5 

interaktívna deka 2

uzi si 3d svet 2

spusti audio príbeh 2

 

Ďakujeme za podporu :-)